jump to navigation

Dai romanului mintea de pe urma 16/04/2009

Posted by moderat in banci, bnr, credite.
Tags: , , ,
trackback

Un sfert dintre români ar fi contractat credite mai puţine sau de o valoare mai mică dacă ar fi ştiut că va exista o criză economică, în timp ce aproape jumătate din populaţie, respectiv 49%, ar fi economisit mai mult, reiese dintr-un studiu realizat de Aviva.

Peste jumătate dintre români consideră că propria situaţie financiară actuală se datorează în totalitate deciziilor din urmă cu 1-2 ani şi că ar începe un plan de economii pentru a avea acces la o rezervă de bani în momente de criză economică, dacă ar putea da timpul înapoi, se arată în studiu.

„Dacă ar putea da timpul înapoi cu unul – doi ani, 54,63% dintre români ar fi început un plan de economii pentru a avea acces la o rezervă de bani în astfel de momente de criză economică internaţională”, se arată într-un comunicat al Aviva.

Aviva a desfăşurat în aprilie un studiu în toată ţara, iar rezultatele au demonstrat că majoritatea oamenilor ştiu ce ar trebui să facă în prezent pentru ca în viitor să aibă o situaţie materială mai bună, dar nu acţionează în concordanţă.

Astfel, 48,57% dintre respondenţi au declarat că, dacă ar putea să dea timpul înapoi cu unul – doi ani, ar fi ales să investească sume mai mari, iar 52,5% dintre aceştia că îşi doresc să fi fost suficient de inspiraţi atunci pentru a investi în euro.

As mai adauga ca in afara de lipsa de viziune, de informatii, romanii au fost inca odata masa de manevra si manipulare la nivel inalt, direct sau indirect, si nu enumar aici argumentele fiind destule ci prefer sa aud pareri contra.

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: