jump to navigation

Comisionul de rezerva minima obligatorie (RMO) RETURNAT 24/04/2009

Posted by moderat in anpc, banci, comisioane, credite, dobanzi, opc, rezerva minima obligatorie, volksbank.
Tags: , , , , , , , ,
trackback

Lumina Invierii ii lumineaza si pe pacatosi.
In fine, dupa 4 luni Volksbank decide si in cazul meu returnarea sumelor abuziv retinute in 2009 fara a semna niciun document suplimentar pentru aceasta, fara act aditional, fara retragere plangeri depuse contra abuzului, fara acord de confidentialitate.

Ce e mai surprinzator este faptul ca nici macar nu am fost anuntat de aceasta returnare a CRMO, nu imi dau seama de ce, insa daca au gandit ca voi fi multumit doar cu returnarea sumelor retinute, fara a adauga la acestea dobanda si dobanda penalizatoare prevazuta in contract plus o suma corecta ca despagubire pentru cheltuieli de timp si materiale efectuate in incercarea de rezolvare amiabila a acestui abuz, s-au inselat din nou si iar austriecii subestimeaza capacitatea romanilor de reactie in apararea drepturilor. Probabil ca o sa dureze inca 4 luni, sau 2 ani, insa nu voi abandona sa-mi apar drepturile. Am tot timpul in cei peste 28 de ani in care mai am contract cu ei sa ii conving sau sa-i oblig sa plateasca orice abuz. Eu sa fiu sanatos si ei sa nu dea faliment astfel incat sa se rezolve totul, despagubiri, comisionul de risc, dobanda fixa majorata, etc. totul se rezolva cu siguranta pentru ca legea si contractul domina inganfarea si orgoliul cumulate cu dorinta de imbogatirea nemeritata a unui bancher, indiferent ca e de la Volksbank sau alta banca.

Si important este nu suma recuperata si stoparea retinerii pe viitor, ci precedentul creat prin recunoasterea abuzului de catre banca.

Sper ca toti cei 20100 de clienti ai bancii Volksbank cu credite in euro isi vor intra in drepturi.

Comentarii»

1. Marian B - 07/05/2009

ai cumva un model de cerere de restituire a RMO? sunt in aceiasi situatie ca si tine 😦 … numai ca eu nu mi-am recuperat banii (inca)

moderat - 07/05/2009

Arunca un ochi aici , si vezi daca poti adapta la specificul tau.

2. cris - 06/08/2009

sunt in aceeasi situatie. Imi poti furniza si mie modelul de cerere prin care ai solicitat restituirea retroactiv a RMO?

3. moderat - 06/08/2009

@ Cris
eu am reusit stoparea opririi a CRMO inainte ca banca sa renunte oficial la el, parca 15 iulie. Momentul in care au renuntat sa-l mai opreasca a coincis si cu returnarea integrala a sumelor retinute in 2009. Asta e cazul meu, nu am avut o solicitare expresa de returnare, nu am semnat cu ei niciun act aditional, nimic, am refuzat orice tentativa de santaj, pentru ca am avut incredere in drepturile mele, si am reusit.

Aici gasesti model de reclamatie pe care poti sa-l personalizezi, sper sa-ti fie util.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: