jump to navigation

Sunt şomer, deci in 5 octombrie intru-n greva. 11/09/2009

Posted by moderat in Punct de vedere.
Tags: , , , , , , ,
trackback

Mai multi lideri sindicali ai bugetarilor au anuntat ca functionarii din mai toate domeniile vor fi in 5 octombrie intr-o greva generala. Motivul ieşirii in strada a celor 800.000 de personaje ar fi legea unitara de salarizare.

Problema mea este urmatoarea, am lucrat in mediul privat si acum sunt SOMER, deci sunt platit din bani publici, deci sunt “bugetar”. In aceste conditii indeplinesc toate conditiile sa intru in greva in 5 octombrie.

Si asa voi face, VOI FI PRIMUL SOMER CE INTRU IN GREVA. Sau poate nu sunt chiar primul, am mai vazut functionari care someaza prin birouri in timpul programului insa eu nu primesc stimulente ca ei. In fine, trebuie sa gasesc si eu un motiv pentru intrarea in greva, sa dau o tenta legala actiunii mele. Nu pot sa ma leg de de legea unitara, eu fiind sub baza piramidei (si nu sunt arheolog egiptean) si atunci motivul intrarii in greva trebuie sa fie altul, si anume, SUNT NESIMTIT, motiv ce-mi ofera si un liant de a ma alatura grevei bugetarilor.

SOMERI ANGAJATI AI STATULUI, NU MAI STATI, INTRATI IN GREVA! NU O ZI, CI ZECE.

Comentarii»

1. moderat - 11/09/2009

sau:

ANGAJATI AI STATULUI, NU MAI STATI, TRECETI LA MUNCA!

Nu incercati a intinde coarda pe spatele economiei reale, niciun privat nu mai vrea lipitoare ca voi in PIB-ul Romaniei.

Va e greu voua ca bugetar, nu uitati ca nu sunteti condamnati la locul de munca, nu sunteti obligati sa fiti bugetari, aveti optiunea de a munci in mediul privat unde venitul reprezinta productivitatea muncii nu numarul de ore de prezenta la servici. Si o sa dormiti linistiti noaptea, n-o sa va fie teama ca pe bancnotele voastre nu scrie SPAGA. Chiar meritati sa va evaluti puterea de a munci.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: