jump to navigation

Scurt in doi. Scurt-CIRCuit. 29/09/2009

Posted by moderat in Punct de vedere.
Tags:
trackback

Fara sa dorim, partcipam la un circ politic, intre doi presedinti, ai celor doua partide aflate in parteneriat, contre de precampanie si lupte de strategie. Tema de pornire a circului NICA pentru NImiCA, si de aici spectacol. Ca mai toti politicienii isi asuma NU deciziile politice si cauta sa arunce in gradina altuia ca decizia este efect al actiunii celuilalt. Scarba maxima.

O opinie personala referitoare la acest subiect. PeSeDistii nu vor pleca de la guvernare, n-au fost in ultimile luni acolo ci in opozitie, asa ca ei vor rezilia doar parteneriatul si isi vor pierde posturile de ros. Pe de alta parte PeDeListii joaca si se joaca cu miza mare, insa potul nu este al lor deci nu au ce pierde ei, pierdem noi romanii. PeNeListii au inceput a latra de-ti vine sa-l chemi pe Borcea sa danseze la bucuriile lor; si latra prin aceeasi catelusi care au pete enorme din ultimii doi ani si care, prin nesimtirea lor de a mai aparea pe sticla, distrug conceptual de “liberal”
Toti o apa si un pamant. Culoarea economiei, a tarii sau a situatiei sociale este cacanie iar politicienii o vor rosie, portocalie, galbena sau verde, de dragul lor, ca fiecare este presedinte de ceva, si toti vor sa fie presedinte intr-o Romanie in reanimare.

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: